Roof Network Nedir?

Roof Network Nedir?


Roof Network Nedir?


Roof Network kısaca hem 18 - 30 yaş arasındaki genç bireylerin her hafta hatta hergün sosyalleşmek ve yeni arkadaşlıklar edinmek amacıyla kurulmuş bir girişimciliktir. Organizasyon danışmanlığı adı altında şu anlık sadece İstanbul çevresinde hizmet vermektedir. 


Roof Network'e Nasıl Katılabilirim?


Katılmak aslında çok basit fakat kitle hızla büyümekte olduğundan dolayı dengeli bir şekilde ve topluluğa zarar vermeyecek şekilde elemeler yapılarak, yeni üyelere kısa bir mülakat gerçekleştiriliyor. Mülakatta sizin Roof topluluğuna ve Roof'un size ne katabileceği gibi basit sorulardan oluşan bir kısa tanıdım diyaloğu şeklinde geçmektedir. Eğer olumlu sonuçlanırsanız dönemlik ücret olan 236 ₺ (KDV DAHİL) ödeme yaparak Roof'un WhatsApp üzerinde aktif bir şekilde hizmet verdiği onlarca Network ve semt gruplarına katılabilir, yeni etkinliklerden haberdar olabilir ve havalı bilekliğinizle birlikte sizde artık bir Roof'lu olabilirsiniz.


Dönemlik Ücret Nedir?


Roof Network'te bir dönem çizelgesi 4 ay üzerine kuruludur. Yani kayıt olduğunuzdan itibaren her 4 ayda bir dönem ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bu ücret her hafta düzenlenen etkinliklerde yer ve mekan organizasyonları için ve bileklik gibi aksesuar ve malzemelerin siparişi için harcanmaktadır. 


Network Hizmetleri Nelerdir?


Yazılım, Moda, Mitoloji, Spor dalları, Kamp, Haberleşme, Mizah, Yaş grupları, Taraftar toplulukları, Tiyatro, Kültür ve Sanat gibi aklınıza gelebilecek bütün network hizmetlerini Roof Network bütün üyelerine sunmaktadır.


Önceki Etkinlikler


Aşağıdaki drive linki üzerinden ve resmi instagram hesabı üzerinden geçmişteki tüm organizasyonlara ait görüntülere erişebilirsiniz.


Drive için BURAYA TIKLAYIN 


Resmi İnstagram hesabı için BURAYA TIKLAYIN


Kayıt Formu Ve Bilgilendirme


Kayıt işlemi için ister form doldurarak, yada online Roof Kayıt Bilgilendirme grubuna katılarak bilgi alarak kayıt olabilirsiniz.


Kayıt formu için BURAYA TIKLAYIN


Online Kayıt Grubu için BURAYA TIKLAYIN